In de media

Video ABN AMRO Bank

“Gezinshuis.com zorgt dat uit huis geplaatste kinderen weer een veilig thuis krijgen in een gezinshuis. Gedreven zorgprofessionals runnen de gezinshuizen en regelen de verbouwingen die nodig zijn. Mede dankzij een financiering van ABN AMRO. Wij streven ernaar om duurzame ideeën van mensen en organisaties te realiseren. Dat noemen we bij ABN AMRO: Finance the future.”

Video Alliantie Kind & Gezin

Bouwen aan 10.000 inhuisplaatsingen. Dat is het motto van de Alliantie Kind in Gezin een brede en groeiende coalitie van maatschappelijke organisaties die betrokken zijn bij de zorg voor de jeugd. Deze korte video laat zien waar de tientallen partners van de Alliantie Kind in Gezin voor staan.

“Ik begin later ook een Gezinshuis” – De Volkskrant

Sociaal hulpverleners Mirjam en Lucas zegden hun werk op om thuis te zorgen voor zes uithuisgeplaatste en hun drie eigen kinderen. Het pleeggezin met professionals is in opkomst.

HAASTRECHT – ‘Ben je daar bang voor?’, vraagt Lucas Pinkse, wijzend naar de grommende Amerikaanse pitbull in de hoek van de kamer. ‘Nee? Dan laat ik hem uit zijn kooi, daar wordt Bono altijd een stuk vriendelijker van.’