Roos, Martkveld 23 – 25
Ik ben Roos, 25 jaar en geboren en getogen in Zoetermeer. Tijdens mijn mbo-opleiding brachten we met de klas een bezoek aan gezinshuis ValBiDam. Daar zag ik wat ik altijd al heb willen doen: een gezinshuis beginnen. Diezelfde week zat ik weer bij Lucas en Mirjam aan tafel. Ik wilde mijn stage voortzetten binnen het gezinshuis en stoppen bij de stageplek die ik op dat moment had. Lees hier meer over Roos.

Alicia, Marktveld 27
Mijn naam is Alicia Kuijper, ik ben 22 jaar oud en ik ben circa 5 jaar werkzaam binnen gezinshuis ValBiDam. In 2015 begon ik hier in mijn examenjaar, van de opleiding Medewerker maatschappelijke zorg- persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, als stagiaire. Lees hier meer over Alicia.

Pascal, Marktveld 27
Mijn naam is Pascal de Mol, ik ben 28 jaar oud en ik ben sinds de zomer van 2019 in dienst bij gezinshuis ValBiDam. Ik woon/werk op Marktveld 27. Na mijn opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg ben ik eerst 7 jaar werkzaam geweest binnen de gehandicaptenzorg, maar na het aanbod van Lucas en Mirjam ben ik hier mee gestopt. Lees hier meer over Pascal.

 
Bart, Marktveld 21
Mijn naam is Bart de Bruin, ik ben 23 jaar oud en ben sinds april 2018 werkzaam binnen gezinshuis ValBiDam. In september 2016 ben ik als stagiair begonnen bij gezinshuis ValBiDam. Ik had het erg naar mijn zin tijdens de stage en voelde mij helemaal op mijn plek. Ik was dan ook vaker dan alleen op mijn twee stagedagen te vinden in het gezinshuis. Lees hier meer over Bart.

Bibelot, Marktveld 21
Mijn naam is Bibelot Pinkse, 18 jaar. Mijn ouders zijn dit gezinshuis gestart in 2008, ik was toen acht jaar oud. Mijn reactie was: ‘Ik vind het goed, als er maar meisjes komen’. De eerste paar jaar verliepen zeer goed. Uiteindelijk wil ik zelf ook een gezinshuis starten, waar weet ik nog niet, maar dat plan staat vast! Lees hier meer over Bibelot.

Valentijn, Hoogstraat 83
Mijn naam is Valentijn Pinkse, ik ben 22 jaar oud en ik ben de oudste zoon van Lucas en Mirjam. Vanaf mijn 10de levensjaar ben ik betrokken bij het gezinshuis. Op mijn 18de ben ik verhuisd van mijn ouders huis naar het huis van Roos. Hier heb ik 3 jaar gewoond en ben vervolgens naar Bart zijn huis gegaan. Vanaf de zomer van 2019 woon ik samen en ondersteun ik mijn partner Anouschka. Samen runnen wij Hoogstraat 83.

Anouschka, Hoogstraat 83
Mijn naam is Anouschka Havik, ik ben 20 jaar oud en ik ben sinds de zomer van 2019 werkzaam bij ValBiDam. Ik woon/werk op Hoogstraat 83 . Op dit moment volg ik de opleiding : Maatschappelijk werk met uitgangsprofielen specifieken doelgroepen en agogisch medewerker. Wat ik leuk vind aan dit werk is om de groei van de kinderen te zien en te werken vanuit een gezinssituatie. Wat voor de kinderen een veilige en stabiele situatie creëert. 

Willy, gedragswetenschapper  
Ik ben Willy Drenth, 36 jaar en al 13 jaar werkzaam in de Jeugdzorg. Ik ken Lucas en Mirjam al jaren en ik ben begonnen bij hen als gezinsbegeleider en na mijn studie Forensische Orthopedagogiek mocht ik meteen als gedragswetenschapper aan de slag. Ik doe dit al jaren met veel plezieren ik ben blij dat ik een onderdeel mag zijn van hun team. Lees hier meer over Willy.