In het gezinshuis aan Marktveld 27 wonen de gezinshuisouders Pascal en Alicia. Het gezinshuis heeft plek voor 3 kinderen,  daarnaast woont Pascal’s dochter Evi-Lynn er meerdere dagen per week. 

We begeleiden de kinderen met veel directheid en transpiratie, maar daarnaast ook met veel humor.

S. vertelt: “Ik vind dat ik mezelf kan zijn en ik word ondersteund met de problemen die ik heb. Door de gezinshuisouders word ik gemotiveerd om dingen zelf te doen en ik krijg gepaste hulp. Ook vind ik het leuk dat Pascal en Alicia jonge gezinshuisouders zijn, dit zorgt ervoor dat ik mij meer begrepen voel.’’

G. vertelt: ‘’Ik vind de hulp hier fijn, we hebben dezelfde humor. Ook vind ik het heel fijn dat we een hond hebben, waar ik mijn gevoel kan uiten. “

Mijn naam is Alicia Kuijper, ik ben 22 jaar oud.Wat ik zo leuk vind aan het werk binnen het gezinshuis is, dat ik naast de jongeren sta en niet boven hen. Doordat er geen roulerende begeleiding is, weten de kinderen op wie ze altijd terug kunnen vallen. Lees hier meer over mij! 

Mijn naam is Pascal de Mol, ik ben 28 jaar oud en ik ben sinds de zomer van 2019 in dienst bij gezinshuis ValBiDam. Wat ik leuk vind aan dit werk is om te zien hoe snel de kinderen zich ontwikkelen onder onze vleugels . Ook vind ik het mooi dat de kinderen meer vertrouwen krijgen in zichzelf. Lees hier meer over mij!