“Sinds 2018 beschikken wij over het keurmerk ‘Kwaliteit in Professioneel Opvoeden’, het is een bewijs van onze professionaliteit, de kwaliteit van zorg en van borging van de kwaliteit.”

Deskundigheid

Deskundigheidsbevordering doen wij in de vorm van cursussen aangeboden door Gezinshuis.com. Daarnaast lezen wij regelmatig vakliteratuur en wandelt Mirjam met een Wandelcoach voor zelfreflectie. Lucas geeft deskundigheid-gastlessen en is examinator op praktijkexamens op het mbo. 

Ook door de begeleiding aan diverse stagiaires op mbo en hbo-niveau blijven wij scherp en op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg. Voor onze medewerkers is er een scholingsplan.

Ook het deelnemen aan de leergroep (intervisie), vier keer per jaar vanuit Gezinshuis.com en de gesprekken (vier keer per jaar) die wij hebben met onze onafhankelijke gezinscoach maken deel uit van onze deskundigheidsbevordering en voorkomen dat wij een gesloten systeem worden. 

Sinds 2018 beschikken wij over het keurmerk ‘Kwaliteit in Professioneel Opvoeden’, het is een bewijs van onze professionaliteit, de kwaliteit van zorg en van borging van de kwaliteit.